Уважаеми КЛИЕНТИ,


Благодарим Ви, че ни се доверявате и използвате нашите услуги.
Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета (GDRP) относно защитата на личните данни въвежда още по-строги правила, които имаме готовност да приложим изцяло и да гарантираме неприкосновеността на Вашите лични данни.


Във връзка с влизането в сила на новите правила се нуждаем от Вашето съгласие, за да можем да продължим да Ви осигуряваме достъп до уеб сайта на компанията и да обработваме Вашите лични данни след 25 май 2018 г.

 

 

Всеки регистриран потребител на www.tassy.bg може да заяви своето несъгласие за събиране, съхранение и обработване на личните му данни и профилът му да бъде изтрит. Заявка за изтриване на профил можете да направите на e-mail Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..


Считано от 25.05.2018 г. личните данни събрани от Вас до момента ще бъдат ограничени до: потребителско име, парола, име и фамилия, имейл, телефон, адрес за кореспонденция и IP адрес /който се взима автоматично/.


В заключение Ви уведомяваме, че най-късно на 25 май 2018 г. „ТАСИ“ OOД ще публикуват на интернет страницaтa си www.tassy.bg своite Политики за поверителност, които съдържат цялата информация относно защитата на личните Ви данни, които Регламентът изисква да бъдат включени.

 

ДЕКЛАРАЦИЯ ОТНОСНО ВНЕДРЕНИ ПОЛИТИКИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ можете да прочетете ТУК